Arxiu comarcal

El fons documental de l’Ajuntament de Barberà de la Conca, concretament la major part de la documentació inactiva, està dipositat a l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, on s’ha catalogat (per bé que manquen tractar les sèries històriques d’eleccions, instrucció pública, cultura i serveis agropecuaris).

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà, mitjançant el cercador ‘Arxius en Línia’ posa a disposició de la ciutadania i del públic en general l’esmentat catàleg, del qual s’ometen les descripcions que contenen noms propis de persones. És el cas, entre d'altres, de les sèries d'obres de particulars i d'activitats d’incidència ambiental.

Les actes del Ple i els decrets d'alcaldia estan digitalitzats i les reproduccions són disponibles al centre. Les actes del Ple fins l'any 1956 també són visibles a Internet a partir del catàleg on-line.

A la web de l’Arxiu Comarcal també trobareu la informació relativa al centre, així com un accés al cercador “XAC_Premsa”, que recull la premsa històrica local i comarcal digitalitzada pels arxius del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Properament s’hi inclourà la revista Llum.

El cercador ‘Arxius en Línia’ permet tres tipus de cerca. Per accedir directament al fons de l’Ajuntament de Barberà de la Conca cal que cerqueu per inventari. Aquí en teniu l’exemple:


Accedeix a la web de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà

Menu